Výročná členská schôdza prebehla online úspešne (+ link na záznam)

Milí lukostrelci,

dnes prebehla Výročná členská schôdza SLA 3D 2020 - v tradičnom termíne - 17.11., ale v netradičnom formáte - online.

Zástupcovia klubov zastupujúcich 400 členov sa zúčastnili tohoto zaujímavého celodenného podujatia, v ktorom sme sa porozprávali o roku 2020, ako aj o tom, čo plánujeme v roku 2021.

Ja touto cestou chcem poďakovať celému technickému zabezpečeniu: Katke a Jožkovi Žitňanským za skvelé vykonávanie mandátovej a volebenej komisie, Dušanovi Horváthovi za umné predsedovanie VČS, Gabike Sarkovej za spísanie zápisnice, Dušanovi Franců za správne formulovania uznesení a dohliadanie na to, aby to prebehlo, ako by malo. A hlavne aj účastníkom - väčšinou predsedom a zástupcom jednotlivých klubov, ktorí tam boli s nami počas celého dňa, za ich disciplinované a konštruktívne príspevky.

A použijem slová Dušana F.: Je dobré, že takúto záložnú technológiu máme zmáknutú, avšak dúfam, že sa čoskoro budeme zase stretávať. Za štvorčekmi na obrazovke som videl ľudí, ktorí mi chýbajú...

Ďakujem a som rád, že sme to bez problémov všetci zvládli!

Peter Málek

VIDEO ZÁZNAM: Z VČS sa nám podarilo urobiť 6 hodín záznamu. Je tam takmer všetko podstatné, čo sme prerokovali. Keďže nás systém po hodine automaticky odpájal, niektoré časti tam nie sú. Tie ale budú v zápisnici.

Nech sa páči - pre záujemcov o dianie v SLA 3D link so 6 hodinovými záznamami:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL6TY-7-7-0PQ8p4tNcmMep5Rar_3748nY

spoločná fotka VČS.png

... zápisnica a všetky prílohy budú samozrejme zverejnené ihneď, ako ich budeme mať pokope.

Posted in Dianie v SLA3D on nov 17, 2020

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba