Vybavili sme pre vás neskoršiu úhradu na MS/ME HDH IAA v Maďarsku

Milí lukostrelci,

vyzerá to tak, že podľa predbežne prihlásených účastníkov by sme mali mať najsilnejšie zahraničné zastúpenie na Majstrovstvách sveta / Európy HDH IAA, ktoré sa s vysokou pravdepodobnosťou budú konať v auguste 2021 v Maďarsku. Viď: https://hdhiaa.net/competition/w3dach2021

Viem, že organizátori robia všetko preto, aby sa MS/ME uskutočnili. Napriek tomu, že je situácia ohľadom cestovania momentálne nejasná, organizátor mal v podmienkach nezmenené pravidlá na úhradu zľavneného štartovného vo výške 170 EUR - iba s úhradou do 1. mája 2021, čo je už o 2 týždne.

pôvodná cena.png

Vzhľadom k tomu, že predpokladám, že veľa našich členov má obavy s úhradou už teraz, kým situácia nebude trošku jasnejšia, rozhodol som sa v mene SLA 3D rokovať s organizátormi MS/ME o tom, či by nebolo možné posunúť o mesiac termín úhrady zľavneného štartovného.

Po 2 týždňoch diskusií a argumentácií sa dnes podarilo zmeniť podmienky tak, že zľavnené štartovné 170 EUR je možné uhradiť až do 1.júna 2021. Určite pomohlo aj to, že sme najsilnejším zahraničným účastníkom. Ďakujem maďarským organizátorom za ústretovosť.

HDH2.JPG

Ďalšie posunutie termínov už nepredpokladám, tak pokiaľ potrebujete ešte počkať, máte na rozhodovanie čas do konca mája.

Verím, že vás táto správa potešila!

A ešte mám malú prosbu. Keďže som certifikačným manažérom pri schvaľovaní medzinárodných licencií HDH IAA, tak viem, že som pre tento rok som už schválil 120 medzinárodných licencií HDH IAA. Momentálne máme prihlásených na MS/ME v Maďarsku 79 účastníkov. Medzinárodné licencie uhrádza našim členom SLA 3D. Majú ich zdarma. to ale neznamená, že ich máme zdarma aj my. Platíme za ne stovky EUR. Preto chcem poprosiť každého, kto požiadal o medzinárodnú licenciu HDH IAA a určite nepôjde na MS do Maďarska (prípadne na dajaké Grand Prix HDH - ak sa bude organizovať), tak ma prosím kontaktujte. Nemám problém zrušiť licenciu, je to pár klikov - a za takých účastníkov nemusíme hradiť licenciu. Stačí mi poslať mail.

Veľa ľudí sa ma pýta, čo si myslím, či MS/ME budú. Osobne si myslím, že MS/ME v Maďarsku budú. V lete sa situácia zlepší a cestovať sa bude dať s menšími reštrikciami. Môj názor je taký, že bez karantény pôjdu očkovaní do Maďarska bez problémov, neočkovaní pôjdu s negatívnym testom. Či to tak bude, neviem, ale napr. susedné Chorvátsko zaviedlo takéto pravidlá od 1.4.2021, takže je to pravdepodobné.

Kto sa chce prihlásiť, stále je možnosť! https://hdhiaa.net/competition/w3dach2021

Takže trénujte, súťažte, aby sme na MS/ME stretli v čo najväčšom počte v najlepšej možnej forme!

Peter Málek - predseda SLA 3D

HDH.jpg

Posted in Dôležité on apr 15, 2021

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba