Vitajte na novom webe SLA3D!

Milí lukostrelci,

vitajte na nových internetových stránkach SLA3D. Ich význam je mnohoraký. V prvom rade nám umožnia zdieľať informácie medzi členmi, členskými klubmi a orgánmi Asociácie. Nájdete na nich všetky informácie a dokumenty. Ďalej nám umožnia propagovať našu činnosť a náš obľúbený šport smerom k verejnosti, stať sa známou a čitateľnou športovou organizáciou.

V neposlednom rade sú tieto stránky dôkazom, že máme medzi sebou obetavých priateľov, ktorí nečakajú čo dá Asociácia im, ale naopak konajú dobrovoľne v jej prospech. Toto je prístup, ktorý práve teraz potrebujeme. Začíname sezónu “ladenia”. Zavádzame nový, veríme že udržateľný spôsob organizovania a rozvoja 3D lukostreľby a preto volám vás všetkých na pomoc.

Prečítajte si nové riadiace dokumenty, rešpektujte ich a popri tom sa zamýšľajte spolu s nami, ako ich vylepšiť. Sú to nástroje, ktoré takisto treba brúsiť a vylepšovať. Chceme dobré pravidlá, bezpečné súťaže s vysokou športovou úrovňou, príjemné zážitky a dobrú vôľu medzi nami. Teším sa na stretnutia s vami na súťažiach v 3D lukostreľbe!

Jozef Ďugel, predseda SLA3D

Posted in Dianie v SLA3D, Komunikačná komisia on mar 08, 2016

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba