Spúšťame Centrum talentovanej mládeže pri SLA 3D - pridaj sa k nám!

Vážení lukostrelci - mladí talentovaní lukostrelci, ich rodičia a tréneri!

Slovenská lukostrelecká asociácia 3D má záujem dlhodobo podporovať mladých športovcov, obzvlášť sa chce špeciálne venovať najtalentovanejším mladým športovcom vo veku 13 - 21 rokov. Z tohto dôvodu bola predsedníctvom SLA 3D schválená činnosť Výboru CTM, ktorý bude zabezpečovať prácu s mládežou v Centre talentovanej mládeže SLA 3D (CTM).

Máme veľa kvalitných mladých športovcov a našim cieľom je podporiť ich v ich snažení, posunúť ďalej znalosti praktické i teoretické tak, aby sme vychovali budúcich reprezentantov SR v 3D lukostreľbe.

S finančnou a materiálnou podporou SLA 3D sa, veríme, podarí zorganizovať v tomto roku niekoľko víkendových sústredení, ako aj júlové týždňové sústredenie, počas ktorých sa chceme venovať intenzívnej príprave vybraným športovcom zaradeným do CTM.

Ako sa stať športovcom zaradeným do CTM?

  1. Prvou podmienkou je pridelenie aspoň najnižšej - III.výkonnostnej triedy. Pozrite si preto svoje minuloročné výkony a ak máte nárok na výkonnostnú triedu, tak o ňu urýchlene požiadajte.
  1. Druhou podmienkou je vek 13-21 rokov a členstvo v SLA 3D, preto ak ešte nemáte uhradené členský poplatok urýchlene ho uhraďte.

  2. Do tretice je potrebné vypísať prihlášku o zaradenie do CTM, ktorú si stiahnete tu: PRIHLÁŠKA DO CTM - na stiahnutie klikni TU:

    Prihlášku je potrebné zaslať najneskôr do 27. 4. 2021 na email: ctm@archery3d.sk.

Výbor CTM posúdi prihlášky a splnenie podmienok na zaradenie do CTM, žiadosť následne dá na schválenie predsedníctvu SLA 3D. Potom budeme záujemcov kontaktovať a bližšie informovať o ďalších aktivitách CTM (napr. termínoch sústredení apod.).

Verím, že mnohých táto správa poteší a motivuje napredovať.

Na záver by sme radi predstavili výbor CTM, s ktorým sa budete stretávať na sústredeniach CTM SLA 3D:

  • Marián Antal,
  • Peter Vilim,
  • Róbert Paškuliak,
  • Diana Hamáry Gurová,
  • Nandy Kocsis,
  • Miriam Eliášová
  • Jana Harabinová

Náš sedemčlenný tím má obrovskú chuť pracovať, a ako ste na tom vy?

PRIDAJ SA K NÁM DO CTM!

(pm)

vilim1.jpg

Posted in Metodicko-trénerská komisia on apr 08, 2021

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba