SLA 3D organizuje Letný tábor lukostrelcov

Vrámci plánu činnosti SLA 3D organizuje letný tábor lukostrelcov počas letného prázdninového obdobia. Tábor je určený pre deti a mládež a bude prebiehať na miestach, kde prebehli MSR SLA 3D v roku 2017 - v Spišských Vlachoch, v rekreačnej oblasti Zahura.

Počet miest je limitovaný, prihlasujte sa prosím čím skôr.



Názov: Letný tábor lukostrelcov - detí a mládež

Kapacita: 41 osôb

Miesto: Spišské Vlachy - Zahura, rekreačná oblasť

Termín:: 22.07. - 27.07.2018 (nedeľa – piatok)

Určené pre: členov SLA 3D s platnou licenciou pre rok 2018 vo veku 12. - 17.rokov /žiaci, kadeti/

Ubytovanie: na chatkách ( http://www.chata-sabinka.sk/) ,

Strava: plná penzia - raňajky, obed, večera

Program: Lukostreľba a všetko o lukostreľbe, teória a praktické cvičenia, tréning , preteky, lámanie osobných rekordov,... Letný tábor lukostrelcov bude pod vedením predsedu metodicko – trénerskej komisie SLA 3D – Mariánom Antalom. Lekársky dohľad bude prítomný.

(Na Letný tábor bude nutné priniesť prehlásenie rodiča o zdravotnej spôsobilosti dieťaťa zúčastniť sa kolektívneho podujatia. Dieťa je povinné počas Letného tábora lukostrelcov dodržiavať pokyny trénerov a vedenia tábora, ako aj všetky bezpečnostné pokyny.).

Kontaktná osoba: Marián ANTAL - predseda metodicko - trénerskej komísie SLA3D, archerymi@gmail.com, 0918319076

Prihlasovanie: Výhradne cez stránky SLA 3D prostredníctvom prihlasovacieho formulára http://archery3d.sk/sutaz/letny-tabor-lukostrelcov-deti-mladez

Cena : 75 Eur / osobu

Cena obsahuje: stravu 3x denne / R, O, V/, ubytovanie na chatkách,

Z rozpočtu SLA 3D hradené: školitelia, trénerský dohľad, lekársky dohľad, prenájom terčov a terčovníc, materiál...

V prípade, že dosiahne SLA 3D výnos z 2% odovzdaných daní, tieto peniaze pôjdu komplet na zlepšenie podmienok počas Letného tábora (na motivačné ceny pre deti, zakúpenie špekačiek na opekačku atď.)

Čas príchodu a odchodu, zoznam vecí potrebných si priniesť: tieto informácie budú účastníkom dodatočne zaslané.

Platba: Platí sa celou sumou do 14 dní od prihlásenia na účet SLA 3D (číslo účtu: SK0299520000002107726759), variabilný symbol: číslo licencie SLA 3D, text: Letný tábor lukostrelcov – Meno Priezvisko).

Stornopodmienky: Pri odhlásení menej ako 30 dní pred začiatkom podujatia je stornopoplatok vo výške 15 EUR. Zvyšná suma sa vracia na účet. Osoby, ktoré neuhradia platbu 75 EUR do 14 dní od prihlásenia, budú zo zoznamu prihlásených vymazané, aby neblokovali miesta ďalším záujemcom. Platby budú pre kontrolu zaznamenávané do zoznamu prihlásených.

Rodičia: podujatie bude prebiehať bez rodičov. Napriek tomu hľadáme 4 rodičov, ktorí by po jednom spali v chatkách s deťmi a dohliadali na poriadok. Osoby, ktoré by mali o to záujem, budú platiť taktiež 75 EUR za stravu a ubytovanie. Záujemcovia - prosíme, aby sa hlásili priamo p.Mariánovi Antalovi.

(PM)

Posted in Dôležité, Dianie v SLA3D, Metodicko-trénerská komisia on apr 12, 2018

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba