Prosíme o kontrolu výsledkov SP 2022!

Milí lukostrelci,

už od dva týždne sa bude konať posledné kolo Slovenského pohára SLA 3D 2022. Zopár prosieb na vás:

Priebežné poradie po 7 kolách - skontrolujte si svoje umiestnenia:

Zrýchlene sme pripravili priebežné poradie po 7 kolách. Poradie si pozrite tu: https://www.archery3d.sk/storage/app/uploads/public/632/6fa/41c/6326fa41cf001120341110.pdf

Chcem poprosiť, aby ste si skontrolovali svoje umiestnenia a pridelené body. V prípade nezrovnalostí ma prosím okamžite kontaktujte!!! email: malek(zavináč)archery3d.sk Riešiť prípadné nezrovnalosti až na finále - na Bradle, to určite nechceme!

Objednávka pohárov:

Zajtra objednávam presný počet pohárov pre celkových víťazov SP 2022. A keďže nechcem, aby nám zostávali dajaké poháre navyše, tak to chcem objednať napresno. Pripravil som zoznam všetkých divízií a účastníkov, ktorí pri účasti na poslednom finálovom kole na Bradle by mali aspoň 4 účasti a boli by na prvom až treťom mieste. Aj som väčšinu neprihlásených adeptov na pohár dnes obtelefonoval a pozisťoval, či plánujú, alebo neplánujú prísť. Tak mi vyšlo, že treba celkovo 121 pohárov, z toho na: ZLATO: 47, STRIEBRO: 44 a BRONZ: 30.

Toto je priebežné poradie na pohárových umiestneniach po 7 kolách: (v prípade rovnosti bodov som zatiaľ neriešil, kto má lepší priemer, to vyriešime až na finále - tak to prosím neriešte ani vy. Potrebujem vedieť počty pohárov, nie, kto ich nakoniec získa).

PRIEBEŽNÉ PORADIE - IBA PRVÍ TRAJA - s účasťou na finále

A moja prosba:

  • skontrolujte si prosím, či je v tomto zozname aj divízia, ktorú strieľate, a či je tam aj počítané s pohárom pre umiestnenie, ktoré môžete získať pri medailovom umiestnení na finále. To platí hlavne pre málo obsadené divízie a vekové kategórie. Tie väčšie sú tam určite všetky.

Prosíme o prihlásenie adeptov o pohár:

Máš tri účasti na SP s dobrým medailovým umiestnením, plánuješ prísť na finále SP na Bradlo 1.10. a nie si ešte prihlásený/prihlásená? Prosím najmä tieto osoby o včasné prihlásenie, aby sme mali všetko objednané v dostatočných (ale nie nadbytočných) množstvách. Maximum prihlásených sme stanovili na 260, už je prihlásených 207 a väčšiu kapacitu nemáme ako urobiť.

Ďakujem všetkým a tešíme sa na finále SP 1.10.2022 na Bradle!

Peter Málek

billboard-SP2022_fb small.jpg

Posted in Výsledky on sep 18, 2022

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba