Online bodovačky - školenie pre súťažiacich a organizátorov (odporúčané každému!)

Vážení lukostrelci!

S obrovskou radosťou by som vás chcel informovať, že doba nekonečného nahadzovania výsledkov, hľadania chýb, či čakania na výsledky je už za nami! Chcete vidieť vytlačené výsledky do 15 minút po odovzdaní posledných bodovačiek a vyhlasovať výsledky ihneď po súťaži, kým všetci neutečú domov? Nemožné? Na súťažiach z kalendára SLA 3D už nie!

Toto bude obrovská zmena a dovolím si povedať - aj míľnik v spôsobe organizovania 3D súťaží na Slovensku!

Od 19.6.2022 spúšťame na 4.kole Slovenského pohára SLA 3D ONLINE BODOVAČKY!

Princíp úspechu je jednoduchý:

  • aspoň jeden v skupine bude mať nainštalovanú aplikáciu na bodovanie. Ten bude nahadzovať jednotlivé zásahy do mobilu (jedna osoba bude naďalej zapisovať do papierovej bodovačky)
  • po ukončení súťaže prenesieme údaje cez QR kód na disleji mobilu. Jedným QR kódom všetky zásahy všetkých v skupine.
  • organizátor ani súťažiaci nepotrebuje internet, všetko bude fungovať aj v horách bez signálu

A celý systém bude pre účastníkov aj naše kluby ZDARMA! A máme ho prepojený so systémom na prihlasovanie súťažiacich na našej stránke.


Mám veľkú prosbu:

Nato, aby nám štvrté kolo SP prebehlo bez problémov a pokiaľ možno všetky skupiny sa už nahadzovali aj do mobilov, tak by som rád pozval maximálny počet našich členov na krátke školenie na používanie online bodovačiek.

KEDY: streda, 15.6.2022, od 20:00 hod.

KDE: https://meet.jit.si/sla3d

Program:

  • STRELCI - aplikácia na online bodovačky (informácie na stiahnutie aplikácie z Google Play dám cca. v pondelok-utorok, pretože ešte v nedeľu budeme nahrávať poslednú verziu). Oboznámenie sa s funkciami, ako to funguje. Pred školením ešte zverejním ďalšie informácie na tejto stránke, čo bude vhodné si stiahnúť. Predpokladaný čas školenia strelcov - 15 minút.
  • ORGANIZÁTORI - každý klub SLA 3D bude môcť bezplatne využívať tento nový systém - stiahne si zoznam prihlásených z našej stránky, môže pripraviť skupiny (nemusí) a jednoducho zoznam naimportuje na pár klikov do systému pre online bodovačky. Všetko ukážem, vyškolím - môžete využiť pri svojej najbližšej súťaži.

Prosím o prihlásenie na školenie: https://www.archery3d.sk/sutaz/online-skolenie-pouzivanie-online-bodovacky-urcene-sutaziacim-aj-organizatorom


Prosím, aby sa tohoto školenia zúčastnil maximálny počet našich členov všetkých vekových kategórií (aj deti, kadeti, či veteráni), minimálne však súťažiaci na nedeľnom SP v Bojničkách. Radšej nech to v skupine bodujú do online bodovačky aj traja, ako nikto (nie je problém, ak to budú bodovať do svojho mobilu aj viacerí - aspoň sa to každý naučí používať v reálnej súťaži).

Budeme sa snažiť urobiť zo školenia aj videozáznam, aby si to potom mohli neprítomní pozrieť aj dodatočne!

Aplikácia na stiahnutie

Možnosť otestovať si aplikáciu už vopred pred školením: V stredu večer bude školenie, ale kto chce, môže si už teraz vyskúšať, ako táto aplikácia funguje. Aktuálna verzia funguje iba na mobiloch s Androidom. Na iphone sa aplikácia bude programovať neskôr.

Názov Aplikácie na Google Play: Íjasz.net

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.ijasz.app

Pre Androidy bez Google play (napr. nové Huawei mobily), si možno aplikáciu stiahnúť tu: https://drive.google.com/file/d/1Zv9BbW3tmQSdGbLKnuiBF0bFNE_rRrBW/view?usp=sharing

Keď si aplikáciu stiahnete, tak si vyberte v spodnej časti žltý nadpis „Online bodovačka SLA 3D“. Následne spôsob bodovania. Vyberte si z priloženého dokumentu, koho chcete bodovať, nascanujte si ich QR kódy a môžete ísť na to!

TESTOVACIE QR KÓDY:SÚBOR NA STIAHNUTIE - QR KÓDY


Budem rád, ak sa školenia zúčastnia organizátori súťaží, ako aj maximálny počet súťažiacich. Uľahčime si život sebe, ako aj organizátorom! Výsledky do pár minút budú vtedy, ak sa nás to naučí dostatočný počet.

Ďakujem a vidíme sa v stredu večer!

Peter Málek - predseda SLA 3D

Niekoľko náhľadov na online bodovačku - vidíte zásahy, priebežné výsledky, svoj priemer, koľko bodov ste už stratili atď.:

Screenshot_20220611_223111_net.ijasz.app.jpg

Screenshot_20220611_223118_net.ijasz.app.jpg

Posted in Dôležité on jún 11, 2022

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba