Úhrada členských poplatkov SLA 3D na rok 2020, zoznam licencií zdarma

Milí priatelia lukostrelci,

najskôr Vám chcem zaželať veľa zdravia, spokojnosti a presné oko v roku 2020.

CENA LICENCIE:

Od 1.1.2020 je možné uhradiť za licenciu do SLA 3D. Suma licencie odsúhlasená VČS vo Zvolene dňa 17.11.2019: 15 EUR - bez ohľadu na divíziu a vek.

LICENCIE ZDARMA:

Športovci, ktorí sa stali víťazmi Slovenského pohára SLA 3D 2019 majú v zmysle rozpočtu na rok 2020 a ako vďaku za ich dosiahnuté špičkové výkony licenciu SLA 3D na rok 2020 zdarma. Zoznam športovcov je uvedený v priloženom súbore:

ZOZNAM VÍŤAZOV SP SLA 3D v roku 2019: klikni sem pre súbor v PDF

Títo športovci majú licenciu už automaticky uhradenú, nemusia robiť nič, už teraz sú v zozname členov pre rok 2020 s uhradeným členským poplatkom.

POVINNÁ MAILOVÁ ADRESA PRE KAŽDÉHO:

Chcem poprosiť každého individuálneho člena, správcov administrátorského účtu za kluby, aby prekontrolovali pred úhradou všetky údaje na lukostrelcov. Je nutné, aby každý mal uvedenú emailovú adresu (kto nemá, napr. deti, môže to byť email rodiča), ako aj poštovú adresu a ostatné údaje potrebné k registrácií. Tieto údaje sú potrebné pre hladké prihlasovanie na súťaže (email), ako aj vykazovanie databázy voči štátnym organizáciám.

NOVÉ POVINNÉ ÚDAJE:

Kvôli kompletizácií databázy údajov našich členov je potrebné pri jednotlivých členoch uvádzať nové údajové políčka: ulica, súpisné číslo, mesto, PSČ, rodné číslo. Databáza v takejto štruktúre musí byť z dôvodu povinných údajov, ktoré budeme potrebovať pri žiadostiach o peniaze z verejných zdrojov. Citlivé údaje ako dátum narodenia, adresa, rodné číslo, email, mobil nie sú prístupné verejnosti a sú spracovávané len na účely žiadostí.

Od 1.1.2020 sme napríklad utajili zverejňovanie emailovej adresy a mobilu, ktoré sa predtým zobrazovali pri prihlasovaní na súťaž, ak ste použili číslo licencie a všetko sa za vyplnilo samo. Teraz sú údaje email a telefónne číslo zakódované, aby tieto údaje niekto nemohol zneužiť.

Tu je vidno, ako sú už zakódované údaje email a mobilné číslo, ktoré sa sťahujú automaticky z profilu. Nebudú sa už dať zneužiť: Snímka.JPG

KONTROLA ÚDAJOV LUKOSTRELCOV

Na jeseň 2019 bol nainštalovaný update pre správu klubov a správcov klubov. Nový systém zjednoduší prácu správcom klubov pri rôznych presunoch členov z klubu na klub apod.

Čo je potrebné urobiť? Ak ste správcom klubu voči SLA 3D (robievate zvyčajne úhrady za klub), tak si pozrite stránku: http://archery3d.sk/login

Tam máte zoznam členov, za ktorých ste v minulom roku uhrádzali licencie. Ak sa nič nemení, tak stlačíte tlačidlo "Zaplatiť". Najrýchlejšou úhradou je úhrada cez platobnú/kreditnú kartu.

pridat lukostrelca.PNG

  • pred úhradou skontrolujte, či všetci členovia sú členmi Vášho klubu
  • tlačidlom "Odobrať" môžete vymazať niektorých členov z databázy
  • pred úhradou si preklikajte každého člena, či tam máte všetky údaje o strelcoch a vyplnené všetky políčka

JE POTREBNÉ OZNÁMIŤ SPRÁVCOV KLUBOV - INAK NOVÍ ČLENOVIA BEZ KLUBU

Ak spravujete klub, tak je potrebné, aby sme Vám pridelili práva administrácie k danému klubu. Pozrite sa do svojho profilu, či tam máte v spodnej časti položku "Moje kluby". Viď obrázok:

klub.PNG

Ak tam túto položku nemáte, tak pošlite mi email na malek@ archery3d.sk, že ste správcom daného klubu. Potrebujem k tomu Vašu emailovú adresu, pod ktorou ste zaregistrovaný ako správca klubu.

Následne pridelím administrátorské práva ku klubu a môžete využiť tieto tlačidlá:

ZOBRAZ LUKOSTRELCOV

  • tu si môžete pozrieť všetkých lukostrelcov, ktorých ste teraz, alebo v minulosti spravovali (sú tam napr. osoby, ktoré mali uhradenú licenciu v predchádzajúcich rokoch, alebo sa registrovali pod Vami)
  • ak od Vás prestupuje určitý člen do iného klubu, alebo si chce svoj účet spravovať sám tak si ho zo svojho zoznamu vymažete

PRIDAŤ ČLENA

  • pokiaľ sa členov Vášho klubu stal doteraz individuálny člen (ktorý predtým nebol členom iného klubu), tak je možné pridať si ho do do vlastnej správy.

ODSTRÁNIŤ ZO SPRÁVY

  • ak prestenete byť správcom (administrátorom) Vášho klubu, tak je možné si túto kompetenciu vymazať

KONTROLA ČLENOV KLUBOV

Pre každého člena Vášho klubu si skontrolujte, či máte pri ňom uvedený aj názov klubu. Ak nie, tak je postupovať cez tlačidlo "Pridať člena". Inak bude tento športovec vedený ako individuálny člen.


NA PRIPOMENUTIE EŠTE INFORMÁCIE K PLATENIU:

Pre tých, ktorí si už nepamätajú, ako si to uhrádzali v minulom roku, tak zasielam zopár inštrukcií:

1/ Ak ste členom lukostrelckého klubu, tak požiadajte Administrátora vášho klubu pre styk so SLA 3D, aby skontroloval registráciu v SLA3D a uhradil za Vás členské.

2/ Ak si prvýkrát idete úhradu robiť sám, ste nový lukostrelec bez klubu, tak je potrebné urobiť si najskôr na stránke http://archery3d.sk/login REGISTRÁCIU (zadať meno, priezvisko, mail, heslo). Stanete sa Administrátorom/Správcom svojich strelcov.

3/ Každý, kto sa už zaregistroval, sa musí následne prihlásiť http://archery3d.sk/login (mail, heslo).

3/ Po Prihlásení uvidíte zoznam členov SLA 3D, ktorých spravujete z minulosti, prípadne si tu môžete pridať nových. Každému členovi, ktorého spravujete ako Administrátor, je možné editovať svoj profil (meno, priezvisko, dátum narodenia, adresu, divíziu luku, email a mobil).

4/ Následne vykonáte platbu za členské do SLA3D. Členský príspevok do SLA3D je jednotný pre všetky vekové kategórie 15 EUR. Platba sa vykonáva online cez internetbanking, prevodný príkaz, alebo je možné platiť platobnou kartou. Odporúčame platbu kartou, pretože tam nemáte ako zle uviesť číslo účtu, či popis platby. Po platbe kartou platba a napárovanie platieb prebieha pár sekúnd. Pri platbe prevodom to môže trvať aj niekoľko dní.

Pre tých, ktorí nemali doteraz licenciu, systém im automaticky vydá číslo licencie, ktoré im príde do emailu.

5/ Noví členovia musia odovzdať vyplnený a podpísaný súhlas so spracovaním osobných údajov. Ak ste mladší ako 18 rokov, použite súhlas so spracovaním osobných údajov, ktorý podpíšu vaši rodičia (všetko nájdete na stránke a príde to aj do mailu).

Všetko je podrobne popísané tu: http://archery3d.sk/ako-ziskat-licenciu-sla3d, kde nájdete aj manuál na úhradu členských poplatkov: NÁVOD NA ÚHRADU V PDF - KLIKNI SEM


Časté otázky, ktoré ste sa nás v poslednej dobe pýtali:

Snímka.PNG

Ako individulny člen som v minulom roku síce čleské uhradil, ale už som zabudol svoje heslo. Neviem sa tam prihlásiť. Neviete mi poslať moje heslo?

Odpoveď: Ak ste zabudli svoje heslo, ale viete svoju emailovú adresu, nemáte problém. Už funguje nová funkcionalita na reset hesla, pričom vám doručíme do emailu nový aktivačný email s možnosťou zadania nového hesla. Reset hesla nájdete tu:

obnovenie.png


Bol som členom klubu, ale klub sa nám rozpadol a založili sme si nový. Ako sa presunúť zo starého klubu do nového?

Odpoveď: Zaregistrujte sa na stránke http://archery3d.sk/login, kde si vytvoríte profil administrátora. Starý administrátor z pôvodného klubu si v záložke "Moje kluby" v zelenom "Zozname lukostrelcov" vyroluje zoznam lukostrelcov, ktorých spravoval. A tohto prestupujúceho člena si vymaže zo svojho zoznamu.

Nový administrátor si cez položku "Pridať člena" nahodí tohoto prestupujúceho lukostrelca.

Tu je vidno, kde sa lukostrelec vymazáva červeným tlačidlom "Odstrániť" zo správy pôvodného Administrátora / Správcu:

výmaz.PNG


V minulom roku som strieľal TRRB, ale už som prešiel na BB. Ako si to mám upraviť, aby mi pri prihlasovaní na súťaž ihneď nahadzovalo túto novú divíziu luku?

Odpoveď: Toto vykoná editáciu profilu lukostrelca Váš Administrátor v klube, ktorý robil aj úhrady. (ak ste si to hradili sami, tak ste to Vy).


Kedy dostaneme nové kartičky s licenciami pre rok 2020?

V profile lukostrelca je možné stiahnuť si novú PDFkovú licenciu pre rok 2020, ktorú si vytlačíte a zalaminujete, ak ju budete potrebovať. Bude na nej aj fotografia, ktorú ste si uložili v profile.


Ako si zmením fotografiu na licencií?

V profile lukostrelca tak môže urobiť váš Administrátor, ktorý fotku len jednoducho vymení. Táto fotografia sa použije aj na kartičku s licenciou, taktiež miniatúra tejto fotografie sa zobrazuje v zozname prihlásených na súťaži pri danom strelcovi.


Môžem zaplatiť za členské v roku 2020 v hotovosti?

Odpoveď: Členské sa v hotovosti platiť nemôže. Ak nie ste dostatočne technicky zdatní, tak poproste niekoho (kamaráta lukostrelca), aby si Vás zaregistroval pod seba a úhradu uskutočnil on.


Môžete mi poslať číslo účtu, kam to mám uhradiť?

Odpoveď: SLA 3D má svoj účet, ale ten sa napriamo nepoužíva na úhrady členského. Preto ho ani nezverejňujeme pre verejnosť. Ak chcete uhradiť členské prevodom, tak váš Administrátor si môže vybrať najskôr z platby kartou, alebo cez Internet Banking alebo prevodom:

Snímka.PNG

Pri výbere Internet banking / prevod, sa zobrazia banky a čísla účtov + pokyny k platbe pri kliknutí na logo vašej banky. Ak máte banky: FIO, SLSP, VUB, ČSOB, TB, Poštová banka, tak uhradíte cez Internetbanking danej banky. banky.PNG

Ak mám inú banku, alebo potrebujem podklad k úhrade, tak potom kliknite na logo "Iná banka?" a tam Vám vygeneruje číslo účtu a popis platby, ktorý je potrebné zadať. Tu naozaj nezabudnite na ten popis platby, inak sa platba nenapáruje a vráti sa vám automaticky späť. Zo skúsenosti viem, že ak rovnaké číslo zadáte aj ako variabilný symbol, nič tým nepokazíte. Hlavné je ale nezabudnúť zadať toto číslo bez dajakého ďalšieho komentu do políčka popis platby.

Snímka3.PNG


V minulom roku som spravoval viac členov, niektorí teraz ešte nevedia, či budú členmi v SLA 3D. Ako môžem uhradiť iba za niektorých?

Ak máte v profile lukostrelcov navyše (bývalých členov, nerozhodnutých členov apod.), tak ich proste len odoberte z profilu. Uhradíte len za tých, ktorí sú istí na 100%. A keď Vám úhrada naskočí a všetci už budú mať platnú licenciu,

AŽ POTOM môžete pridávať nových lukostrelcov (napr. z tých, čo ste predtým odstránili) do svojho správcovského / administrátorského profilu. Čiže až o pár dní od úhrady prvej skupiny.


Kto mi vie pomôcť a poradiť pri úhrade členského?

Odpoveď: kľudne kontaktujte Petra Málka (malek @ archery3d.sk), poradí, čo treba.


Ako viem, že vám moja úhrada členského nabehla?

Odpoveď: Väčšina úhrad naskakuje ihneď, niektoré trvajú 1-2 dni. Skontrolujte si po 3 dňoch stránku http://archery3d.sk/lukostrelci, kde je zoznam všetkých členov s platnými licenciami pre rok 2020. Ak tam budete, tak úhrada prebehla OK. Ak tam nebudete, tak píšte a pošlite detaily Vašej úhrady, aby sme to prekontrolovali, kde nastala chyba.


Veríme, že úhrady členského pre rok 2020 prebehnú hladko. Ak bude dajaký problém, neváhajte ma kontaktovať, určite Vám rád pomôžem.

Ing. Peter Málek - predseda a hospodár SLA 3D

email: malek@ archery3d.sk

Posted in Dôležité on jan 01, 2020

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba