ME HDH IAA - Varín, správa zo stretnutia tímových kapitánov

Dnes prebehlo stretnutie tímových kapitánov ME HDH IAA vo Varíne za prítomnosti predstaviteľov rozhodcov, vedenia HDH IAA a zástupcov jednotlivých krajín.

V krátkosti zhrniem témy, ktoré sa preberali:

  • 2.LUK / NÁHRADNÉ RAMENÁ Ak má súťažiaci náhradný luk alebo ramená, tak ich musí odovzdať na chate Fatranka. Pokiaľ niekto bude mať na parkúre problém a bude potrebovať tento nový luk, tak treba zavolať rozhodcu "JUDGE" a ten bude kontaktovať organizátora, aby zabezpečil dodanie tohto luku. Pozor, luk treba mať podpísaný!

  • OBUV Trať nie je ťažká na chodenie, ale treba si zobrať dobré topánky, pretože hlásia v utorok a stredu ľahký dážď.

  • ROZHODCOVIA Na každej trati bude jeden rozhodca "JUDGE", v prípade potreby ho treba zavolať. Generálny Manažer - Marko, telefón je na kartičke, ktorú má každý.

  • PARKOVANIE Pre parkúry A+B sa bude parkovať pred "Y"nkovou odbočkou na parkovisko pre parkúr B a pri ceste k chate Fatranka. (na parkovisku oproti Fatranke, kde sa parkovalo včera a dnes, už nebude možné parkovať) Pre parkúry C+D treba parkovať hore. Na Y-nku (pri B parkovisku) treba ísť rovno (odbočiť doľava) a parkovisko je na konci cesty asi po 2 km. ˇ

  • LETMÝ ŠTART Štartuje sa letmým štartom, každých 10 minút ide ďalšia skupina od terču číslo 1. Na stanovisku pred terčom 1 si treba 15 minút pred štartom vyzdvihnúť bodovačky.

  • JURY Do 5-člennej rozhodcovskej jury bol zvolený P.Málek za SR. Jury rozhoduje protesty športovcov voči rozhodnutiu rozhodcov.

  • SKUPINY BUDÚ NA WEBE Počas súťaže treba kontrolovať stránku http://hdhiaa.net/registration/weblap//3d-ech-2019-18-8-2019/39/eng/invite.archery, kde budú uvedené aj všetky skupiny, časy štartu atď.

  • TÍMOVÁ SÚŤAŽ bude prebiehať v piatok buď na 1 alebo 2 okruhoch podľa toho, koľko bude súťažiacich.

  • HĽADAJÚ SA RODIČIA OCHOTNÍ SPREVÁDZAŤ SKUPINY DETÍ Organizátor hľadá ešte zopár rodičov, ktorí by sprevádzali detské skupiny. Každá detská skupina by mala mať dospelú osobu. Rodičia nemôžu ísť so svojimi deťmi. Ak by ste boli niekto ochotní pomôcť, zavolajte prosím Jozefovi Ďugelovi na číslo 0911/143128. Veľmi pekne ďakujeme.

Ďakujem za pozornosť a prajem veľa šťastia.

Ing. Peter Málek za SLA 3D

Posted in Komunikačná komisia on aug 19, 2019

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba