Hľadáme titulnú fotografiu pre Slovenský pohár SLA 3D 2017

Milí priatelia lukostrelci,

na predsedníctve SLA 3D sme sa dohodli, že by bolo pekné mať na súťažiach Slovenského pohára SLA 3D 2017 reklamnú plachtu. Vyrobila by sa jedna reklamná plachta rozmerov 3x1,36 metra a tá by rotovala po všetkých siedmych kolách SP v roku 2017.

Vzhľadom k tomu, že mám na starosti výrobu tejto reklamnej plachty, tak moja predstava je taká, že okrem potrebných textov, nadpisov, sponzorov atď. by tam mala byť jedna titulná fotografia 3D lukostrelca. Ideálne asi troška zozadu, pri výstrele, pred lukom zvieratko. Ale ani iným motívom 3D lukostreľby sa nebránim. Keďže by bola hlúposť kupovať takúto fotografiu vo fotobanke, radšej budem, ak tam bude dajaký reálny strelec z našich radov. Či dospelý, alebo dieťa, to neviem.

Chcem poprosiť. Určite každý z Vás má kopu fotografií z lukostreleckých súťaží. A určite aj pekné kvalitné fotky. Ak chcete, aby práve Vaša fotografia bola "tvárou" Slovenského pohára 2017, tak mi pošlite svoju fotografiu v plnom rozlíšení na peter@malek.sk (čiže fotka musí byť väčšia ako 1 MB). Je potrebné, aby fotografia bola Vaša a aby osoba, ktorá je na fotografií (prípadne jej zákonný zástupca) s tým súhlasili a vedeli o tom.

Fotografie prosím zasielajte na mail peter@malek.sk do 16.3.2017. Následne urobíme hrubý výber s grafikom a možno zapojím aj hlasovanie na net na našu FB stránku. Uvidíme, koľko toho bude.

Ďakujem pekne za pomoc!

Peter Málek - predseda komunikačnej komisie SLA 3D

Posted in Nezaradené, Komunikačná komisia on mar 13, 2017

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba