Už máme vydaných 500 platných licencií pre rok 2017

S potešením môžem konštatovať, že k dnešnému prvému jarnému dňu roku 2017 sa do našich radov SLA 3D prihlásilo a uhradilo členské presne 500 členov. Určite je to vďaka narastajúcej popularite tohto športu, ako aj vďaka novému online systému na úhrady členského. Za pár minút sa veľmi ľahko nový záujemca o členstvo prihlási, vyplní svoje údaje, dostane automaticky nové číslo licencie a uskutoční úhradu.

Za obdobie od 1.1. do 21.3. v našich radoch pribudlo 141 nových členov. Je tam veľmi veľa detí, čo nás teší obzvlášť.

.

Súťaže Slovenského pohára SLA 3D 2017 iba pre držiteľov licencií SLA3D

O 10 dní sa bude konať 1.4. v Starej Turej 1.kolo Slovenského pohára. Na tomto kole sa môžu zúčastniť iba lukostrelci, ktorí sú členmi SLA 3D - s platnou licenciou na rok 2017. Je to vrcholová dlhodobá súťaž pod hlavičkou SLA 3D. Takže prosíme tých, ktorí chcú súťažiť s tými najlepšími na takejto najvyššej súťaži, a ešte nemajú uhradenú licenciu, je najvyšší čas. Pretože aj počet súťažiacich bude na všektých kolách SP limitovaný.

A vopred prosím tých, ktorí sú bez licencie, a chcú sí ísť na Slovenský pohár "iba len tak zastrieľať bez odovzdania bodovačky". Prosím, toto nedovoľme ani teraz, ani v budúcnosti a nehnevajme sa za takéto nariadenie na seba. V tomto roku je už hádam 50 súťaží v 3D lukostreľbe, tam je možné si ísť zatrénovať. A malo by to byť podľa mňa aj úplne prirodzené, že Slovenský pohár SLA 3D je pre členov SLA 3D. Veď 12 EUR za licenciu pre dospelého nie je až tak veľa. Ďakujem za pochopenie. :-)

.

Pomoc pri úhrade členského na rok 2017:

Ešte stále ma sem-tam kontaktujú ľudia, ktorí majú záujem uhradiť členské, ale je stále čosi medzi nebom a zemou a nejde im to. Inak ten proces funguje vpohode a vporiadku.

V januári sme pripravili pre Vás manuál, kde je popísané, ako nato. Nájdete ho tu: http://archery3d.sk/ako-ziskat-licenciu-sla3d

Ak tomu stále nebudete rozumieť a čosi Vám nepôjde, kľudne ma kontaktujte: Peter Málek (peter@malek.sk, 0944644533). Môžeme to vyriešiť mailom/telefonicky a donavigujem Vás. Ak ani to nepomôže, urobím Vám priamo podklady na úhradu s číslom účtu a popisom platby a platbu uskutočníte už zo svojej banky.

SLA 3D na Facebooku:

Ako niektorí viete, tak SLA 3D má aj svoju stránku na Facebooku. Nájdete ju tu: https://www.facebook.com/groups/1692242681061252/?ref=bookmarks

Pre zvýšenie počtu členov tejto FB skupiny som tam dnes pridával tento príspevok:

Milí lukostrelci, táto FB stránka je určená pre lukostrelcov - členov SLA 3D. Keďže nás je s licenciou vyše 500, ale členov tohto profilu oveľa menej, radi by sme dostali aj ostatných na túto stránku.

A výhody členstva v tejto FB skupine? -dozviete nové správy a informácie ihneď, ako sú zverejnené na našej stránke (napr. výsledky, nové príspevky). -môžete sa pýtať, diskutovať o problémoch, ktoré Vás zaujímajú

Pokiaľ máte kamaráta, ktorý je tiež členom SLA3D a nie je členom tejto Facebookovskej skupiny, tak ho sem prosím pridajte. Akonáhle preverím, že je členom s platnou licenciou SLA3D, tak ho pridám. Registrovať sa tu môžu aj kluby SLA3D, ktoré majú svoje FB stránky. Pridávať tam môžeme iba ľudí, ktorí majú na svojom profile rovnaké meno, ako v licencií. Čiže mená ako "FU FO", "Best Archer" apod. nemôžeme pridať.

... takže pridajte sa k nám aj na Facebooku! Takže kliknite a požiadajte tu: https://www.facebook.com/groups/1692242681061252/?ref=bookmarks

Fotografie do profilu:

Som veľmi rád, že sme v novom systéme umožnili vkladanie a editáciu profilových fotografií k lukostrelcom. Je fajn, keď sa k menám začínajú pridávať aj tváre. Ľahšie sa takto spoznáme na súťaži a ľahšie nadviažeme nové priateľstvá. A o to tu podľa mňa v lukostreľbe okrem športovej stránky ide.

Ak ešte stále máte vo svojom profile, ktorý si môžete pozrieť tu: http://archery3d.sk/lukostrelci, iba asi takúto ikonku:

matthew.png

a chcete tam mať aj svoju fotografiu, tak urobte nasledovné:

  • pošlite svoju fotografiu človeku, ktorý za Vás uhrádzal členské (tým pádom má prístup aj do Vášho profilu a môže editovať fotografiu)
  • alebo pošlite fotku na mail peter@malek.sk spolu s číslom licencie a menom. Fotku tam vložím.

Ďakujem!

Peter Málek - predseda komunikačnej komisie SLA 3D


P.S.: No a ako prebehol výber titulnej fotografie na súťaž "Slovenský pohár SLA 3D 2017"? Bola jednoznačne vybraná táto nádherná fotografia. Schválne, kto uhádne, kto je na tejto nádhernej fotografií fotenej na súťaži vo Varíne? Grafik robí na plagáte, akonáhle bude hotový, zverejníme ho.

17200962_10208991149720724_8403302773522367174_n.jpg

Posted in Nezaradené, Dôležité, Komunikačná komisia on mar 21, 2017

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba