Majstrovstvá sveta HDH IAA 2022 sú už za dverami - úvodné pokyny

Milí lukostrelci, milí reprezentanti SLA 3D!

Už o niekoľko dní nám začne najväčie lukostrelecké podujatie, ktorého sa môžu naši členovia zúčastniť. V nedeľu 28.8.2022 začínajú Majstrovstvá sveta HDH IAA v 3D lukostreľbe. Táto súťaž sa bude konať v Slovinsku v Mokriciach.

Zo Slovenska a SLA 3D máme prihlásených 85 súťažiacich, čím budeme najväčšou výpravou vôbec, čo je určite úžasné!

Na MS prídu účastníci z 12 krajín!

krajiny.JPG

Počty prihlásených dľa divízií, ak dobre počítam bude 19x finále v sobotu.

krajiny pocty.JPG

Zoznam účastníkov MS v Slovinsku - v tomto zozname si ľahko vyfiltrujete, koho máte za súperov vo vašej divízií

Väčšina lukostrelcov, ktorí sú prihlásení, už majú všetky potrebné informácie o súťaži. Niektorí sa však registrovali pod inýmy mailovými adresami a nemajú všetky informácie.

Tak by som rád zhrnul zopár info, ktoré mám a ktoré budú užitočné:

Miesto súťaže:

https://www.google.com/maps/place/45%C2%B051'25.8%22N+15%C2%B040'27.2%22E/@45.8556331,15.6735973,770m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x54f1ccf92344e8f!8m2!3d45.8571624!4d15.6742298

Trate:

Celá súťaž bude prebiehať v okolí hradu Mokrice. Trate sú postavené na golfových ihriskách (A a C) - už sme tu boli strieľať, je to skôr rovinatý a mierny terén, červená B trať je viac v teréne.
trate.JPG

REGISTRÁCIA:

  • na kontrole náradia a pri registrácií si prosím skontrolujte svoju vekovú skupinu, ako aj divíziu! Tam je ešte možné to opraviť a zmeniť. Následne v pondelok niekedy po 20.hodine budú zverejnené skupiny a kedy pôjdete na trať počas ďalšieho dňa.

PROGRAM - všetko bude prebiehať v Mokriciach:

program.JPG

Na zahájenie by sme tam mali byť už od 16:30, aby sme si mohli prevziať našu vlajku. Kto má, toho prosím, aby na zahájenie prišiel v dresoch SLA 3D. A ak máte doma rapkáče, vlajky, berte všetko! Nech o nás vedia!

Informačný míting:

  • v pondelok o 15:00 hod. bude informačný míting kapitánov krajín. Kto by tam chcel ísť so mnou, tak sa mi hláste, budem rád, ak tam nebudem sám. Ak sa niečo podstatné bude prerokovávať, dáme na web.

TÍMY - tímová súťaž:

  • v piatok je tímová súťaž, kapitán každého tímu musí pri registrácií (najneskôr v pondelok do 16.hodiny) za tím uhradiť poplatok 60€ a podať prihlášku! Prihláška je tu: https://drive.google.com/file/d/1UEgRzM8DCQzsWu-MCfQGuTDynhVckdlh/view?usp=sharing
  • bolo by vhodné, ak si nájdeme dajaké vhodné názvy tímov. Slovakia 1, Slovakia 2 apod. Dajte mi vedieť do správy/mailu, ak chcete urobiť tím, nech si spolu dohodneme názov.

NA SÚŤAŽ NAČAS!

Určite buďte minimálne 10 minút pred plánovaným štartom na začiatku svojej trate! Ak nestihnete, určite nedostanete možnosť dostrieľať chýbajúce terče!

ZÁKAZY

  • aby (napr. ubytovaných v okolí) nenapadlo sa ísť pozrieť mimo súťaž po trati a pozrieť si terče, či vzdialenosti. Ak by ste to urobili a zbadajú vás = diskvalifikácia!
  • fajčenie IBA na vyhradených stanoviskách
  • elektronické zariadenia sú zakázané, mobily iba v prípade núdze a inak v letovom režime na fotenie (musíte mať súhlas skupiny / strelca, ktorých fotíte)

VYHODNOTENIE:

  • malá zmena oproti minulosti, tímy a divízie s menej ako 6 lukostrelcami sa vyhodnotia už v piatok po 17.hodine!
  • divízie, ktoré budú strieľať počas soboty, budú vyhodnotené až v sobotu večer po 17.hodine

Prajeme všetkým našim reprezentantom veľa úspechov, spokojnosti a krásnych zážitkov z týchto majstrovstiev sveta!

Peter Málek - predseda SLA 3D

sutaz.png

Posted in Dôležité on aug 25, 2022

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba