Hľadáme titulnú fotografiu pre Slovenský pohár SLA 3D 2023

Milí priatelia lukostrelci a fotografi lukostrelcov!

Opäť Vás oslovujeme pri výbere titulnej fotografie pre súťažnú sériu Slovenský pohár SLA 3D 2023. Dáme vyrobiť reklamnú plachtu rozmerov 3x1,36 metra a tá by rotovala po všetkých ôsmych kolách SP v roku 2023.

Naša predstava je taká, že okrem potrebných textov, nadpisov, sponzorov atď. by tam bola fotografia vystihujúca náš lukostrelecký šport. Lukostrelec v prírode, lukostrelec a 3D terč, dospelí a mladí lukostrelci apod. Keďže by bola hlúposť kupovať takúto fotografiu vo fotobanke, radšej budem, ak tam bude dajaký reálny strelec z našich radov, alebo aspoň fotografie niekoho z nás.

Chcem poprosiť. Určite každý z vás má kopu fotografií z lukostreleckých súťaží. A určite aj pekné kvalitné fotky. Ak chcete, aby práve Vaša fotografia bola "tvárou" Slovenského pohára 2023, tak mi pošlite svoju fotografiu v plnom rozlíšení na malek @archery3d.sk (fotka musí byť väčšia ako 1,5 MB). Je potrebné, aby fotografia bola vaša a ak na fotografií je osoba, aby ona (prípadne jej zákonný zástupca) s tým súhlasila a vedela o tom. Nie je podmienkou, aby bola fotografia fotená v uplynulom roku, môže byť aj staršia. Fotky môžete umiestniť niekam na server a poslať link, či poslať link priamo zo svojho dátového úložiska.

Fotografie / link na ne prosím zasielajte na mail malek @archery3d.sk do 7.2.2023. Následne urobíme výber s grafikom.

A čo zato? Budeme Vám vďační a majiteľ najlepšej fotografie si môže celý banner zobrať na pamiatku po poslednom finálovom kole SP.

Ďakujem pekne za pomoc!

Peter Málek - predseda SLA 3D


A tu je víťazná fotografia Janky Harabinovej (LK Epirus) od Laca Madaja z roku 2017 a jej použitie na reklamnej plachte SP 2017:

SP 2017.JPG

ďalej reklamná plachta SP 2018 od Jakuba Štuka:

navrh final.jpg

V roku 2019 sme vybrali fotografiu Kataríny Žitňanskej:

Plagat_SLA_2019_PNG small.jpg

V roku 2020 sme zasa mali fotografiu Jána Opletala, na ktorej "pózoval" Radek Konig. Plagát SP 2020.JPG

V roku 2021 sme dostali málo vhodných fotografií (kvôli korone sa málo súťažilo a fotilo). Nakoniec naša "zväzová" grafička Mirka Eliášová siahla do svojho archívu i archívú SLA 3D a výsledok bol takýto: billboard-SP2021-nahlad.png

V roku 2022 zapózoval Pavol Veselý pre Samuela Marušinca a vyšla fotografia, ktorá sa použila na plagát SP 2022:

billboard-SP2022_fb small.jpg

Posted in Organizačná komisia on jan 17, 2023

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba